Bronzing Powder & Staande poederkwast

Meer afbeeldingen

Bronzing Powder & Staande poederkwast

Normale prijs: € 32,90

€ 29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Maak snel gebruik van deze combinatie actie:

* Verplichte velden

Normale prijs: € 32,90

€ 29,95

+ -

Product Omschrijving

Een zijdezacht losse gezichtspoeder voor het perfectioneren en fixeren van uw foundation. Het poeder heeft een natuurlijk bronzend effect met een extra glittertje dat uw gezicht laat stralen, een feestelijke uitstraling geeft en langdurig blijft zitten. Het poederen van uw gezicht maskeert zichtbaar fijne adertjes, pigmenten en egaliseert imperfecties in een handomdraai. Matteert een glimmende en vette huid. In een uniek zeefdoosje met dubbele deksel zodat u het mee kan nemen in uw handtas. Geschikt voor alle huidtypes.


Staande Poederkwast:
Prachtige kwaliteitsvolle kwasten van Huangjianfeng geitenhaar.
Perfect voor het luchtig aanbrengen van poeder of blusher.
Voor een prachtig natuurlijk en transparant resultaat.
Kwast is volledig uitwasbaar.

Gebruik

Bronzing Powder:

Laat eerst uw dagcrème goed intrekken. Breng uw foundation aan en poeder het gezicht af met de Givani Bronzing Powder. Begin in het midden van het voorhoofd en werk richting de zijkanten. Herhaal deze beweging vanaf het midden van lippen en neus. Wanneer u meerdere laagjes aanbrengt zal het resultaat donkerder worden. Wij adviseren u de poeder aan te brengen met de Givani staande poederkwast.
Werkwijze verpakking: Verwijder voorzichtig het zwarte etiket van het zeefje en tik met uw poederkwast of de palm van uw hand tegen de zijkant van het doosje wanneer u het in de hand heeft bij de deksel, dus niet wanneer het op tafel staat. Tik op de onderkant van het doosje wanneer er teveel poeder tevoorschijn komt. Het overtollige poeder verdwijnt dan weer in het doosje.

Staande Poederkwast:

Beweeg de kwast met een niet drukkende ronddraaiende beweging in de poeder. Tik zacht om overtollig product te verwijderen. Beng de poeder met draaiende bewegingen aan op het gelaat.
Een natuurharen poederkwast kan in het begin wat haren verliezen. Givani adviseert u voor het eerste gebruik de kwast te wassen in een lauw-warm sopje van een neutrale shampoo.Laat de kwast met de haren naar beneden drogen. Deze reiniging mag regelmatig herhaald worden.

Ingredienten

Brilliant Plus:
Talc, Polyethylene, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Mica, Levulinic Acid, g-Anisic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Maltodextrin, Aqua, CI 77491, CI 19140, CI 77499, CI 75470, CI 77492, CI 77891