Home Fragrance Sweet Passion Nu de hele maand Septenber 2 + 1 gratis

Meer afbeeldingen

Home Fragrance Sweet Passion Nu de hele maand Septenber 2 + 1 gratis
€ 24,90
  • Koop 3 voor € 16,60 per stuk. en bespaar 34%

Beschikbaarheid: In voorraad

Geur diffuser met stokjes.
Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

Maximale aantal van karakters: 100

* Verplichte velden

€ 24,90
+ -

Product Omschrijving

Deze decoratieve geurverspreider zal de vertrekken thuis delicaat en verfijnd parfumeren. Wanneer de geurstokjes eenmaal de vloeistof in de flacon raken zorgt de capillaire werking voor de verspreiding van het huisparfum, die de ruimte met een subtiele en geraffineerde geur gedurende meerdere weken van een heerlijke ambiance zal voorzien.

Ce diffuseur décoratif emplira votre maison d'un parfum délicat et raffiné. Lorsque les bâtonnets de rotin touchent le liquide la capillarité permet la diffusion de ce délicieux parfum de maison, qui remplira pour plusieurs semaines de la subtile fragrance.


Gebruik

Plaats de stokje in het potje met de Home Fragrance. Wanneer de geurstokjes de vloeistof in de flacon raken wordt dit door de stokjes opgenomen en dat zorgt voor de verspreiding van het huisparfum, De intensiteit van de geur verspreiding kunt u zelf regelen door het juiste aantal rotan stokjes te kiezen. Het verdient aanbeveling de stokjes elke 10 dagen om te draaien. Hiermee vernieuwt u de geurdiffusie.

Placez les bâtonnets par le col du flacon dans le liquide. Vous pouvez régler l'intensité de la fragrance par le nombre de bâtonnets utilisés. Il est conseillé de retourner les bâtonnets tous les 10 jours. Ce quirenouvellera la diffusion du parfum.

Ingredienten

Sweet Passion:

PPG-2 Methyl Ether, Aqua, Alcohol Denat., Parfum, Citronellol, Alpha−Isomethyl Ionone, D-Limonene, Eugenol, Geraniol, CI 17200.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: