Anti Age Set Extra

Meer afbeeldingen

Anti Age Set Extra
€ 114,65

Beschikbaarheid: In voorraad

Anti Age lift Cream & Lifting Serum & Firming Eye Cream & Anti Age Power Mask
+ -
OF

Product Omschrijving

In de loop der jaren verzwakt de huid barrière waardoor de huid haar natuurlijke roze gloed kan verliezen en ze vaal, extra kwetsbaar en slapper wordt. De Givani Anti Age producten bevatten krachtige ingrediënten om dit proces van vroegtijdige veroudering helpen tegen te gaan.De Anti Age Extra set bestaat uit een Anti Age Lift Cream 50 ml & Lifting Serum 30 ml & Firming Eye Cream 15 ml & Anti Age Power Mask

Gebruik

Start uw Anti Age behandeling met een goede reiniging van de huid met een Givani reinigingsproduct. Breng een Givani Lotion aan.
Neem het Anti Age Power Mask uit de Sachet en breng het aan op het gelaat. Laat de werkstoffen minimaal 10 minuten inwerken en verwijder het masker. Dep de huid na met een tissue of handdoekje.Neem een gepaste hoeveelheid Givani Lifting Serum en breng dit met de vingertoppen aan op het gelaat.Laat de ruimte rond om de ogen vrij. Neem een gepaste hoeveelheid van de Givani Firming Eye Cream en breng dit zachtjes stippend aan op de huid rondom de ogen.
Laat dit enkele minuten inwerken voordat u de Givani Anti Age Lift Cream aanbrengt op het hele gelaat, Vergeet daar bij uw hals niet.

Ingredienten

Zie individuele product op deze site