Typical Male Fragrance Men 50 ml

Meer afbeeldingen

Typical Male Fragrance Men 50 ml
€ 24,90

Beschikbaarheid: In voorraad

Een sensueel parfum voor de krachtige man met een zachte aard
+ -
OF

Product Omschrijving

Givani Typical Male is een parfum dat veel mannen weet aan te spreken. Het is een parfum dat aan de ene kant heel krachtig van aard, maar aan de andere kant juist mild is. Denk hierbij aan het gebruik van lavendel en mint, maar ook aan de combinatie met amber en vanille. Givani Typical Male is een aantrekkelijke, frisse en sensuele geur. De topnoten bestaan uit kardemom, bergamot en munt. De toevoeging van munt aan de topnoten zorgt voor een sprankelende en frisse opening van de geur. Het hart van de geur bestaat uit oranjebloesem, lavendel, kaneel en komijn. De basis van de geur bevat sandelhout, cederhout, vanille en amber. Door het contrast tussen de ingrediënten is dit een sensueel en gedurfd parfum.

Parfum advies
Categorieën: Voor de krachtige man met een zachte aard.
Karakter: Mysterieus/ Sensueel
Dagdeel: 's Avonds
Geursoort: Houtig

Givani Typical Male est un parfum qui plait à beaucoup d'homme. C'est un parfum qui d'un côté est très puissant dans le caractère, mais d'un autre côté, est très doux. Pensez ici à l'utilisation de la lavande et de la menthe, mais aussi la combinaison de l'ambre gris et de la vanille. Givani Typical Male est une odeur attractive, fraîche et sensuelle. Les notes de tête contiennent des cardamomes, de la bergamote et de la menthe. L'ajout de la menthe et les notes de tête rendent une ouverture rayonnante et fraîche de l'odeur. Le coeur de l'odeur contient de la fleur d'oranger, de la lavande, de la cannelle et du cumin. La base de l'odeur contient du bois de santal, du bois de cèdre, de la vanille et de l'ambre gris. Grâce au contraste entre les ingrédients, ce parfum et sensuel et osé.

Astuces parfum
Catégories: pour l'homme puissant avec un caractère doux.
Caractère: Mystérieux / Sensuel
Moment du jour: le soir
Type d'odeur: boisé

Gebruik

Parfumeer de plekken op uw lichaam, daar waar u uw hart voelt kloppen. In uw hals, op uw pols, de borstkas, de holte van uw elleboog.

Mode d'emploi:
Parfumez les endroits de votre corps, là où vous sentez votre coeur battre. Dans votre cou, sur vos poignets, votre thorax, le cavité de votre coude.

Ingredienten

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene
Carboxaldehyde, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, D-Limonene, Eugenol, Geraniol, Citral.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: