Micro Dermaroller

Meer afbeeldingen

Micro Dermaroller
€ 29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Dermaroller therapie is een behandeling waarbij de huid gestimuleerd wordt zichzelf te verbeteren.
+ -
OF

Product Omschrijving

Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid doordat de collageen en elastine in de huid afneemt. Hierdoor ontstaan rimpeltjes. Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. Dermaroller therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes.
De Dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen. De huid voelt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de verouderde- en zon beschadigde huid, een grauwe huid, een verslapte huid, acne littekens of andersoortige littekens, rimpels en lijntjes in gezicht en decolleté en striae en striemen. De Givani Micro Dermaroller is geschikt voor thuisgebruik. Hiermee kunt u het resultaat van bepaalde behandelingen langer vasthouden of uw huid onderhouden waardoor deze optimaal in conditie blijft. Wij adviseren de Givani Micro Derma roller te gebruiken in combinatie met de Givani Anti Age Lift Cream en De Givani Lifting Serum.

Gebruik

De Micro Dermaroller dient alleen op een schone niet geïnfecteerde huid te worden gebruikt. Uw gezicht reinigen met Givani Cleansing Milk en ruim water of met een Givani Foam cleanser. Gebruik de Micro Dermaroller op een schone droge huid. Vermijdt de kwetsbare huid direct rondom de ogen. De Micro Dermaroller voor en na gebruik goed afspoelen onder de heet waterkraan en ontsmetten met alcohol 70%. Laat de Micro Derma roller altijd goed drogen. Beweeg de Micro Dermaroller met zachte druk over uw gezicht. Horizontaal, verticaal en kruislings.
Gebruik de Micro Dermaroller de eerste week slechts 2 of 3 maal. Daarna kunt u de Micro Dermaroller, indien gewenst, elke dag gebruiken. Houdt de Micro Derma roller voor persoonlijk gebruik en deel deze niet met anderen. Om het instrument schoon en hygiënisch te houden is het aan te raden om het in de speciale plexibox te bewaren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: