Lijkt het je leuk om een gezellige workshop bij jou thuis te houden?

Kies dan hieronder de voor jouw geschikte workshop.

Workshops

Givani staat voor persoonlijke aandacht en een gedegen advies en wij kunnen de perfecte workshop organiseren voor jou en je vriendinnen.

Tijdens een workshop verzorging geniet je van een ontspannende gratis gelaatsverzorging. Zo kun je kennis maken met onze producten.

Ze voelen, ruiken en proberen. Je leert ze op de juiste wijze te gebruiken en dit gebeurt onder het deskundige oog van de Beauty Consultant.

Lijkt het je leuk om zo'n gezellige workshop bij jou thuis te houden in een rustige, ontspannen sfeer met familieleden en vriendinnen?

Kies dan hieronder de voor jouw geschikte workshop.

Cadeautje

We belonen gastvrouwen graag! Wanneer je door ons een workshop laat verzorgen bij jou thuis, verrassen we jou met leuke gratis producten.

Workshop huidverzorging

Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging omvat het reinigen, een dieptereiniging en verzorging van de huid.

In deze workshop wordt met name aandacht besteed aan de verschillende huidtypes en de daarbij passende Givani producten.

Het gelaat wordt gereinigd en iedereen krijgt een heerlijk masker met een diep reinigende werking en we verwennen de huid met een heerlijke verzorgende crème.

Iedereen ontvangt persoonlijk advies,  ongeacht de grote van de groep. Gun jezelf een heerlijk verwen moment tijdens een gezellige avond met je vriendinnen!

 Boek hier een workshop

Workshop wellness

Een wellness workshop omvat het reinigen, scrubben, verzorgen en ontspannen van het lichaam, aandacht voor je handen en voeten, en je goed voelen.

De huid wordt gereinigd en met een scrub worden oude huidcellen verwijderd. Een verzorgende crème zal je huid weer in balans brengen.

Onze handen en nagels zijn ons visitekaartje. Daarom verdienen ze regelmatig wat extra aandacht.

Tijdens deze workshop worden je handen niet alleen verwend, maar besteden we ook aandacht aan het verzorgen van je voeten.

Tijdens de hele workshop staat het ontspannen van je lichaam en je goed voelen centraal. Dit geeft je de ultieme Wellness beleving.

 

 Boek hier een workshop

 

Terrasworkshop

De terrasworkshop omvat het reinigen, scrubben, verzorgen en ontspannen van het lichaam, aandacht voor je handen en voeten, en je goed voelen.

Als het weer het toelaat kunnen we onze Wellness workshop ook lekker buiten organiseren.

De gastvrouw kan altijd de Feel Good Factor verhogen met een drankje en een hapje.

 Boek hier een workshop

Workshop Specials

Door het jaar heen verzorgen we wisselende thema workshops die we aanpassen aan het seizoen of aan speciale gelegenheden.

Hou hiervoor onze website in de gaten of laat je informeren via onze nieuwsbrief.

 

Kerstshopping

Doe je kerstinkopen bij Givani, laat je uitgebreid adviseren door onze Beauty Consultant en we pakken alle cadeaus bijzonder feestelijk in.

 

Boek hier een workshop

Workshop make-up

De meeste vrouwen gebruiken jarenlang dezelfde make-up. Wil je ook weleens iets anders proberen? Ga dan de uitdaging aan en boek een leuke make-up workshop.

Onze Beauty Consultant geeft jouw en je vriendinnen handige tips voor een prachtig resultaat.

Dag make-up

Persoonlijk advies en tips over het aanbrengen van je dagelijkse basis make-up, wat past het beste bij jou?  Wat kun je met make-up accentueren en wat mag je camoufleren?

Feestmake-up

Spring eens uit de band en doe net even iets extra’s! Speel met kleuren en durf eens voor iets anders te kiezen.

Ontvang goede tips van onze Beauty Consultant hoe jij met een fantastische make-up op een feestje kan verschijnen.

Deze workshop is ook zeer geschikt voor speciale gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest.

 

Boek hier een workshop

 

Workshop kleurenleer

Hoe weet je nu welke kleur make-up jou het meest flatteert? 

Deze workshop is er op gericht jou beste kleur palet samen te stellen. De Beauty Consultant helpt je bij het maken van de juiste kleurkeuzes.

Een duidelijke uitleg over de theorie van kleuren wordt gevolgd door handige overzichten van kleurtypes waarin jij je ongetwijfeld zult herkennen. 

De mooiste kleur, is de kleur die jou optimaal tot z’n recht laat komen!

Iedereen krijgt persoonlijk advies over de kleuren die het beste bij je ogen, haar en teint passen en hoe je verschillende looks kunt creëren.

Ervaar wat je met je make-up misschien altijd gevoelsmatig al goed deed, maar vooral,  wat je zou kunnen verbeteren.

 

Boek hier een workshop